Sesongens første tap mot St. Hallvard

Skrevet av jostein
Søndag var det klart for en av årets tøffeste bortekamper, og den levde opp til forventningene. Et heltent St.Hallvard sto klare til å kjempe oss ut av hallen tredje søndag i advent, og de går for alvor inn i krigen. Det virker som vi blir tatt litt på «senga» fra start av. St.Hallvard får oss helt ut av stilen, og vi blir etter hvert alt for feige i satsningene fremover. Bakover klarer vi ikke å komme opp på samme nivå som motstanderen. Der de er tøffe og kompromissløse, så ser vi at vi blir passive, og prøver å blokke skudd istede for å ta steget frem å bli med på leken. Til pause leder hjemmelaget 12-9.
Andre omgang er lik den første. Hjemmelaget går opp til en 16-12 ledelse tidlig, før vi kjemper oss tilbake til 16-16, derfra holder vi følge frem til 20-20, da rykker igjen St.Hallvard fra til 24-20. Nok en gang biter vi tenna sammen å fighter oss tilbake til 24-23 men så er det bråstopp. Dumme utvisninger og billige straffer imot kommer som nok et kraftig slag midt i «trynet». Vi klarer til slutt å kjempe oss til et tremåls tap som gjør at vi har St.Hallvard på innbyrdes oppgjør da vi vant med fire mål hjemme.
Alt i alt en dårlig dag på jobben, og det nytter ikke å komme med unnskyldninger. Nå handler det om å få en god treningsperiode frem til 4. Januar, hvor vi med masse overskudd og spilleglede skal gå inn i krigen mot Falk Horten som for alvor har meldt seg inn i opprykksstriden!