Uavgjort mot Nøtterøy – Kolstad

Uavgjort mot Nøtterøy

Denne helga er vi i Terningen Arena hvor vi spiller en miniturnering med eliteserielagene Elverum og Nøtterøy. I første kamp Lørdag sto Nøtterøy på motsatt side. Etter en trivelig togtur fra Trondheim sto gutta klare til kamp i Terningen Arena kl 18.00.

Kampen starter bra for vår del. Lars Nordberg setter tidlig standard i sin gamle hjemmearena hvor han banker inn Kolstads to første mål etter 3 minutter spilt og vi leder 2—0. Lagene følger hverandre tett gjennom hele omgangen og bytter på å være i ledelsen med ett og to mål. En helt fantastisk Lars Eggen Rismark leverer den ene praktredningen etter den andre og vi går til ledelse 10-9 halvspilt.

I andre omgang er det Nøtterøy som tar føringen i kampen. Vi får en del utvisninger etter meget godt forsvarsspill, nok en gang anført av bauta Kristian Fredriksen Eide. Det lugger fortsatt litt fremover på banen, men gutta viser en fantastisk «fighting spirit» om slipper aldri Nøtterøy opp i mer enn en to måls ledelsen. Lars Eggen Rismark fortsetter storspillet men Nøtterøy er disiplinerte i returfasen og forhindrer at vi i å få de lette målene i ankomst/kontra. Kampbildet snur mot slutten av andre omgang og når det er fire minutter igjen å spille er leder vi 20-18. De siste minuttene gjør vi noen enkle tekniske feil som man blir straffet meget hardt for på dette nivået og sluttstillingen blir da uavgjort 20-20. Alt i alt en bra kamp bakover på banen med kampens klart beste spiller Eggen Rismark bakerst på banen.

Kolstads målscorere: Steffen Stegavik 6, Petur Palsson 3, Lars Nordberg 3, Odin Sundland 2, Kim Andre Rinnan 2, Adrian Aalberg 2, Truls Fjeseth 1, Lasse Balstad 1.