Meld på ditt lag til semifinalen Kolstad – ØIF Arendal

Kolstad møter seriemester ØIF Arendal til semifinale i Kolstad Arena søndag 28. april kl. 19.00. Nå tilbyr vi sterkt rabatterte priser til alle aldersbestemte lag som vi ta del i denne håndballfesten.

Kolstad fikk en eventyrlig start på sluttspillet når de slo Kristian Kjelling, Joakim Hykkerud og alle de andre Drammen-stjernene i kvartfinalen i sluttspillet. Nå skal vi møte seriemester ØIF Arendal i semifinalen, som spilles best av 5 kamper. Med seier hjemme mot sørlendingene, så lever håpet om Champions League til høsten.

 

I forkant av kampen har vi noe som vi kaller Junior VIP med intervju av Kolstad-trener Stian Gomo Nilsen og ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic. Gjennom et godt samarbeid med skolekantina, kan vi servere en fantastisk Chili con carne før kampen til kun kr. 75,- for voksen og kr. 50,- for barn.

 

Det er selvsagt anledning til å delta på kampen uten å være med på Junior VIP og middag også. Da betaler man kun for kampbillettene.

 

Program Junior VIP Søndag 28. April:

17.30 – Servering av hjemmelaget Chili Con Carne for de som har bestilt det

17.45 – Intervju med Stian Gomo, Trener for Kolstad

18.00 – Intervju med Marinko Kurtovic, Trener for Drammen

18.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow

19.00 – Kampstart Kolstad – ØIF Arendal

 

Billettene kan hentes i infoskranken fra kl. 16.00 på kampdag, og der kan dere også betale.

 

Hvis spillere, lagledere og foreldre bestiller samlet så får dere sitte sammen. Søsken til spillere betaler kun kr. 25,- de også.

 

Meld dere på i skjemaet under INNEN TIRSDAG 23. APRIL. Vi har begrenset antall plasser, så hvis det blir fullt må vi prioritere de som melder seg på først.

 

Lagstilbud ØIF Sluttspill 28/4/19
Sending