• Foto: Robert Magnussen

Påmelding VIP NM Kvartfinale Kolstad-Bækkelaget

 

 

Det ligger an til å bli en skikkelig «rysare» i Husebyhallen på onsdag, når vi møter Bækkelaget i kvartfinale NM. 

 

Bækkelaget har i flere år vært et av topplagene i Eliteserien, og et lag vi har veldig mange tøffe dueller mot. De 3 siste oppgjørene mot Bækkelaget på hjemmebane har faktisk endt uavgjort, noe som er ganske oppsiktsvekkende i håndball der det er så mange mål. Men på onsdag skal det kåres en vinner, og om det da står uavgjort til pause, så går vi til ekstraomganger og evt. straffekastkonkurransen hvis vi ikke har klart å skille lagene. I fjorårets kvartfinale mot Fyllingen måtte det 4 ekstraomganger til for å kåre en vinner, så vi er ikke ukjent med dramatikk i NM-kampene.

 

Merk at kampen spilles i Husebyhallen etter ønske fra vårt eget publikum, og det er vel ikke noen tvil om at gutta våre har gode erfaringer med å spille i Fort Huseby. Det er mange år siden sist vi tapte en kamp i Husebyhallen, og vi ønsker å beholde den seiersrekka framover også, i det som kan bli den siste toppkampen som spilles i Husebyhallen før vi inntar Kolstad Arena neste sommer.

 

Vi kommer til å ordne med egen VIP parkering i Skolegården til Heimdal VGS. Så dere som skal på VIP kan kjøre opp bakken til Husebyhallen, og ta til høyre der oppe for å finne plass.

 

 

Program:

16.45 – VIP åpner – Vi serverer pizza fra Peppes

17.00 – Intervju med Stian Gomo Nilsen, Trener Kolstad

17.15 – Intervju med Jan Proppen Karlsson, Trener Bækkelaget

17.30 – Intervju med Erik Møller, Kjøpmann på Rema 1000 Saupstad og ny samarbeidspartner

18.00 – Kampstart Kolstad – Bækkelaget

 

 

Dere må melde dere på i skjemaet under innen tirsdag 17. oktober kl. 12.00.

 

VIP Kolstad-Bækkelaget 18/10 -17Sending