• Foto: Robert Magnussen

Påmelding VIP Kolstad-ØIF Arendal

 

På søndag spiller vi siste seriekamp på hjemmebane i Trondheim Spektrum denne sesongen. Som mange kanskje har fått med seg, så skal den aller siste hjemmekampen i Grundigligaen spilles i Stjørdalshallen 19. mars. Men vi både håper og tror at våre gutter skal klare å komme seg til sluttspillet som spilles etter påske. Da er vi avhengig av at vi finner oss selv igjen, etter noen kamper der det har skurret litt både framover og bakover.

 

Dagens motstander er regjerende seriemester ØIF Arendal, som har vært i storform etter jul. De har vunnet med nesten 10 mål i alle tre kampene etter jul, og har for alvor meldt seg på i kampen om medalje. Det er med andre ord en solid oppgave vi står ovenfor, men samtidig så vet vi at våre gutter er på høyde med alle lag på en god dag. Vi har fortsatt ikke glemt da vi slo ØIF Arendal på hjemmebane forrige sesong foran 3 000 tilskuere. Nå håper vi på drømmereprise.

 

Som vanlig blir det VIP arrangement i forkant av kampen. Vi skal snakke litt både med vår kaptein Lasse Balstad, samt bortelagets trener Marinko Kurtovic. I tillegg skal daglig leder Jostein fortelle litt om status i klubben, nå som vi nærmer oss slutten på seriespillet.

 

 

Program:

16.30 – VIP åpner – Servering av Kylling i karri m/ris og salat

16.45 – Intervju med Lasse Balstad, Kaptein på Kolstad

17.00 – Intervju med Marinko Kurtovic, Trener ØIF Arendal

17.15 – Status i Kolstad Håndball v/Jostein Sivertsen

  • Herunder Økonomi, Organisasjon og Sportslig

18.00 – Kampstart Kolstad – ØIF Arendal

 

Det blir servering av kaffe i pausen.

 

 

Dere må melde dere på i skjemaet under innen torsdag 2. mars.

 

VIP Kolstad-ØIF Arendal 5/3-17
Sending