Påmelding VIP Kolstad-Bodø og Byåsen-Storhamar

 

Kolstad og Byåsen inviterer til Dobbelkamp og Håndballfæst Onsdag 11. oktober. Begge lagene hadde en tøff innledning på sesongen, men det ser ut til at formen er stigende. Nå på onsdag blir det felles VIP arrangement i forbindelse med kampen, og da er sponsorer både fra Kolstad og Byåsen velkomne. 

 

Det blir slaget om å være best i Nord når vi møter Bodø på onsdag. Bodø har vært storebror i håndball i mange år, men forrige sesongen vant Kolstad faktisk 3 av 3 kamper mot Bodø. Laget ledes av Børge Lund, som er assistenttrener på herrelandslaget i tillegg til å trene Bodø. Vi forventer en tøff og jevn kamp, der de som holder kaldt i sluttminuttene vil ta hjem poengene.

 

Byåsen møter topplaget Storhamar, i det  som kan vise seg å bli en medaljekamp. Storhamar har forsterket laget med Heidi Løke, som har blitt kåret til verdens beste håndballspiller flere år på rad. Det ligger an til et spennende oppgjør, og mye tyder på at dette også kan blir avgjort helt på slutten.

 

Vi minner om at VIP arealet nå er inne i hallen, og vi kommer til å bruke den store porten i D3 (som er i retning friidrettstadion) som VIP inngang. Da slipper man å gå hele veien rundt anlegget for å komme seg inn. I og med at store deler av Trondheim Spektrum rives i disse dager, så vil det være veldig begrenset med parkering, så vi anbefaler dere å parkere på Ila eller ved Leutenhaven, og spasere til Trondheim Spektrum.

 

 

Program:

17.15 – VIP åpner – Vi serverer forskjellige sorter pizza fra Peppes

17.30 – Intervju med Børge Lund, Trener Bodø HK og herrelandslaget

17.40 – Intervju med Tom Kåre Nikolaisen, Kraftplugg fra Lundamo

17.50 – Intervju med Roger Kvannli, Ny Hovedtrener Byåsen Håndball Elite

18.00 – Intervju med Torbjørn Balstad, Håndballentusiast og engasjert i Umbro

18.30 – Kampstart Kolstad – Bodø

20.30 – Kampstart Byåsen – Storhamar

 

Det blir servering av kaffe og kake både i pausene og mellom kampene.

 

Pris er kr. 500,- per person, hvis dere ikke har VIP-billetter inkludert i deres samarbeidsavtale med enten Kolstad Håndball og/eller Byåsen Håndball Elite.

 

Dere må melde dere på i skjemaet under innen tirsdag 10. oktober kl. 12.00.

 

VIP Dobbelkamp 11/10 -17Sending