• Foto: Robert Magnussen

VIP og Bankett ifbm. Kolstad-Elverum lørdag 22. April

 

Kolstad fikk en fantastisk start på sluttspillet ved å knuse Haslum i 2 av 3 kamper i kvartfinalen. Nå er det semifinale mot seriemester Elverum, og da må vi opp enda noen hakk hvis vi skal ta oss til sluttspillfinalen, som kan gi oss billett til Champions League.

 

I og med at dette er en lørdagskamp, så ønsker vi å kombinere VIP, Kamp og Bankett denne kvelden. Det betyr at vi åpner VIP en time før kamp, og legger middagen til etter kampen. Se program under.

 

Program:

16.00 – VIP åpner – Servering av kaffe og kake

16.15 – Intervju med Stian Gomo, Hovedtrener for Kolstad

16.30 – Intervju med Raymond Hamar, Vikarierende Hovedtrener Elverum

17.00 – Kampstart Kolstad – Elverum

 

Det blir servering av kaffe i pausen.

 

Etter kampen blir det bankett i VIP-rommet i Trondheim Spektrum. Der blir det servert tapas med vin og annen drikke, samt at det blir litt taler og underholdning i løpet av kvelden. Vi tar sikte på at maten blir servert fra kl. 19.30. Ber om at dere tar med egen drikke til etter middagen, som vi sørger for å legge på kjøl til dere. Vi håper flest mulig av våre samarbeidspartnere tar seg tid til en festlig aften sammen med spillerne, ledelsen og vår meget dyktige arrangementskomite.

 

Banketten er gratis for de som har VIP billetter, mens dere som ikke har VIP billetter, må betale kr. 400,- per person for å delta. Det er for øvrig mulig å melde seg kun på VIP, eller kun på banketten, men vi ønsker selvfølgelig at dere vil være med hele kvelden-

 

Dere må melde dere på i linken under innen torsdag 20. april kl. 12.00.

 

VIP og Bankett Kolstad-Elverum 22/4-17
Sending