Gratis billett til Norges Beste Håndballopplevelse!

 

Det har til tider vært magisk stemning i Trondheim Spektrum denne sesongen, med utrolig spennende kamper og masse publikum. Vi trekker fortsatt flest tilskuere i landet med et snitt på nesten 1800 tilskuere per kamp, og har blitt kåret til årets arrangør i eliteserien.

 

Nå på søndag møter vi regjerende seriemester ØIF Arendal, som har vært i storform etter jul. Spillemessig har Kolstad vært litt variable de siste kampene, men på gode dager kan vi slå hvem som helst, sånn som når vi slo ØIF Arendal i tilsvarende kamp i fjor foran 3 000 tilskuere. Med seier på søndag har vi gode muligheter for å bli topp 5 i Grundigligaen denne sesongen.

 

Vi ønsker full hall på søndag og derfor tilbyr vi gratis inngang til alle aldersbestemte spillere som har vært med på håndballaktiviteter i regi av Kolstad Håndball de siste årene. Vi tilbyr også søsken under 16 år gratis inngang til denne kampen, forutsatt at dere melder dem på i skjemaet under innen fredag 3. mars. Vi har begrenset antall plasser, og må prioritere de som melder seg på først.

 

Gratiskamp Håndballbarn Kolstad-ØIF 5/3
Sending