• Håndball Menn Grundigligaen: Kolstad mot Fyllingen som ble spilt i Trondheim Spektrum, Trondheim den 09 March 2016. Det ble en spennende kamp som til slutt ente med tap for Kolstad med sluttresultatet 22-26 til Fyllingen fra Bergen. Foto: Robert Magnussen

Gratis cupstemning for hele laget på Torsdag!

 

Kolstad har muligheten til å kvalifisere seg for en historisk semifinale i NM på torsdag. Det har vi aldri klart tidligere, og vi må helt tilbake til 2004 siden sist et trøndersk herrelag kom seg til en semifinale i NM.

 

Motstander på torsdag er Fyllingen Bergen, som har vist seg som et ekstremt bra cuplag de siste årene. Fyllingen vant NM både i 2012 og 2013, samt at de tapte fjorårets cupfinale mot Bodø. Etter en litt treg start på årets sesong, så har bergenserne virkelig fått sving på sakene. De har blant annet slått både Haslum og ØIF Arendal, så toppnivået deres er meget bra.

 

Kolstad har vært i kvartfinale i NM tre ganger tidligere, og har da gått på knepne tap mot henholdsvis Bækkelaget, Haslum og Halden. Med en topp prestasjon så kan vi ta steget videre til en historisk semifinale. Derifra er veien kort til cupfinale i Oslo Spektrum 29. desember.

 

For å lage skikkelig cupstemning så tilbyr vi gratis inngang for både spillere og inntil 2 lagledere til alle aldersbestemte lag i Sør-Trøndelag. Hvis dere vil ha med flere voksne, kan vi også reservere billetter til dem, som dere kan betale når dere henter billettene på kampdag.

 

Meld dere på i skjemaet under innen Onsdag 26.10 kl. 12.00!

 

PÅMELDING ER STENGT! Kjøp billetter på Ticketmaster.