Test av facebook feed

Lasse er en av Kolstads ivrigste supportere og fikk sist kamp overrakt en signert spillertrøye#4, tilhørende sin favorittspiller Lasse Balstad!
Lasse oppfordrer ALLE til å ta turen for å heie fram Kolstad når de møter Bækkelaget i Kvartfinale NM, Onsdag kl18:00 i Husebyhallen.
... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Onsdagens kampsponsor er Rema 1000 Saupstad 😀 Nå kan DU vinne et gavekort hos dem til en verdi av 500 kroner! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med svaret på følgende spørsmål: I hvilken hall spiller Kolstad mot Bækkelaget i NM-kvartfinalen onsdag 18. Oktober? 👇 ... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Vi får ikke nok av å spille i Husebyhallen! Forrige NM-kampt mot Sandnes i Husebyhallen ble en kjempesuksess, så vi kjører på med en kamp til, denne gangen kvartfinale i NM mot Bækkelaget.

Vi lover god stemning på onsdag! Velkommen til Norges beste håndballopplevelse!
... Se merSe mindre

NM: Kolstad VS Bækkelaget

oktober 18, 2017, 6:00pm - oktober 18, 2017, 8:00pm

Vi får ikke nok av å spille i Husebyhallen! Forrige NM-kampt mot Sandnes i Husebyhallen ble en kjempesuksess, så vi kjører på med en kamp til, denne gangen kvartfinale i NM mot Bækkelaget. Vi lover god stemning på onsdag! Velkommen til Norges beste håndballopplevelse!

Se på Facebook
·Del

Hurra! Vi feirer 6000 følgere på vår facebookside med å gi bort to billetter til NM-kvartfinale mot Bækkelaget, 18. Oktober kl. 18:00 i Husebyhallen 😀 Inviter en venn med deg på kamp, så er du med i trekningen 👇 ... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del