Sensasjonell seier mot Drammen – Kolstad
21.Sep 2016. Cupkamp Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad-Bodø. FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Sensasjonell seier mot Drammen

Kolstad som har slitt i innledningen av sesongen tar en utrolig deilig seier mot Drammen, som er blant de fremste gullfavorittene.

Kolstad hadde for anledningen valgt å legge hjemmebanen sin til Trønderhallen i Levanger, noe som skulle vise seg å være en perfekt match. Forretten var Skogn – NTNUI i herrer 2. divisjon, og Levanger – Gjøvik i damer 1. divisjon. Skogn tapte mot studentene, mens Levanger tok 2 utrolige viktige poeng mot Gjøvik i kampen om å berge plassen i 1. divisjon. Med det var bordet dekket for et skikkelig toppoppgjør mot Drammen, som har imponert stort denne sesongen.

Det var et heltent Kolstad-lag som meldte seg på fra start i Trønderhallen. Lagene fulgte hverandre som skygger i starten av kampen, og begge lag kjørte mye tempohåndball. Drammen var som regel et lite hestehode foran, men våre gutter ga de ingenting gratis, og kampen bikket fram og tilbake gjennom hele 1. omgangen. Det kunne se ut til at Drammen skulle dra i fra rett før pause, men en god sluttspurt, og scoring av Ronald Putans i omgangens siste sekund gjorde at Drammen ledet bare 16-14 til pause.

I andre omgangen er det tydelig at Kolstad-gutta hadde bestemt seg for at dette var dagen da David skulle slå Goliat. Vi spilte knalltøft i forsvar, fikk mange målvaktsredninger fra en strålende opplagt Patrick Bols (bildet), og kjørte tempo framover. Sakte men sikkert utlignet vi forspranget til Drammen, og overtok føringen i kampen. Mange stod fram i denne perioden, men spesielt kaptein Lasse Balstad med sitt oppofrende forsvarsspill og 10 scoringer var meget toneangivende! Til slutt kunne Kolstad juble for en kruttsterk 30-28 seier, og klatret med det opp til 9. plass på tabellen. Men det er ikke tid til å hvile på laurbærene, for allerede på søndag blir det en tøff bortematch mot Sandnes, som har startet sesongen meget solid. Vi håper guttene virkelig har funnet vinnerformelen nå, og kan fortsette klatringen på tabellen.