Praktisk info rundt dobbelkamp 11. Oktober

På grunn av anleggsarbeid i Trondheim Spektrum kan det være vanskelig å finne parkering og midlertidig inngang i hallen. Vi har laget en oversikt med praktisk informasjon til publikum.

Skrevet av elin

Hvor kan jeg parkere?

Grunnet utbyggingen av nye Trondheim Spektrum er det ikke mulighet til å parkere nede på Øya. Det er likevel flere parkeringsplasser i området rundt, både på Ila, Leutenhaven, St. Olav og midtbyen forøvrig. Flere steder på Ila har fri parkering. Det er også offentlig parkering på Skansen. For bevegelseshemmede er det satt av fire parkeringsplasser ved Trondheim Spektrum. Vi oppfordrer de som kan til samkjøring, og anbefaler offentlig transport for de som har muligheten til det.

 

Hvilke bussruter kan jeg ta? 

Fra Ila er det ca. fem minutter å gå til Trondheim Spektrum. For å komme til Ila kan du ta bussrute 5 som går mellom Lohove/Buenget, eller rute 8 som går mellom Risvollan/Stavset. Nesten samtlige bussruter går via Studentersamfundet. Herfra er det ca. åtte minutter gange til Trondheim Spektrum. Se AtB.no for nærmere informasjon om avganger.

 

Hvor er inngangen til Trondheim Spektrum?

Hovedinngangen til Spektrum er lukket på grunn av byggingen. Ny midlertidig inngang er ved E-hallen, som ligger på høyresiden av Spektrum ved ankomst fra Øya. Herfra følger publikum korridoren opp trappen til vrimleområdet. For bevegelseshemmede åpner vi porten direkte inn i hallen.