Parkeringsmuligheter ifbm. Kolstad – Sandnes

Grunnet anleggsarbeid og sonekveld under NM-kampen mot Sandnes kan det være vanskelig å finne parkering.

Skrevet av elin

Onsdag 20. September spiller Kolstads elitelag sin siste kamp i gode gamle Husebyhallen mot elitelaget Sandnes. I og med at man bygger ny videregående skole og Kolstad Arena, samt det er sonekveld i fotball, så er det litt begrenset med parkeringsmuligheter nedenfor Husebyhallen. Vi har derfor laget en oversikt over parkeringsmulighetene i nærområdet (se bilde).

 

Vi anbefaler 

Vi anbefaler publikum å være ute i god tid og parkere enten ved Rema 1000 Saupstad, Saupstadsenteret, Kolstad Kirke eller AC Møller skole. De har alle gitt godkjenning på at publikum til Kolstad mot Sandnes kan parkere her gratis uten fare for bot eller borttauing dersom noen står over 2 timer (som vanligvis er maksgrense for parkering).

 

Andre parkeringsmuligheter

I tillegg er det i utgangspunktet mulig å parkere ved Heimdal Videregående skole, Kolstad skole og Saupstad skole, men det kan være trangt om plassen ved de områdene da det er sonekveld i fotball.

 

Kollektivtransport

For de som eventuelt vil benytte seg av kollektivtransport anbefaler vi buss rute 4, som går mellom Lade og Heimdal. Gå av ved holdeplass Saupstadsenteret. Se AtB.no for mer informasjon om bussruten og tidspunkt.

 

Vi oppfordrer de som kan til samkjøring. Vi ønsker alle velkommen til et siste eventyr i Husebyhallen!