Halden ble for tøffe på bortebane – Kolstad
"Trondheim 02.Sep 2015 Håndball Herrer GRUNDIGligaen mellom Kolstad - Halden Onsdag 02.september 2015 På Bilde Tom Kåre Svegård Nikolaisen (30) Foto: ROBERT MAGNUSSEN, NIDAROSFOTO.NO"

Halden ble for tøffe på bortebane

Selv om det startet godt så ble det til slutt tap med 30-26 mot solide Halden.

Kolstad hadde ambisjoner om å reise kjerringa etter et surt hjemmetap mot Haslum. Halden på sin side kom rett fra en sterk bortekamp mot Elverum, der de til slutt spilte uavgjort etter å ha ledet nesten hele kampen. Selv om Halden var favoritter før kampen, så var det Kolstad som kom best i gang, anført av en solid Patrick Bols bakerst i målet.

Gutta våre gikk tidlig opp i 2-0, men så slapp vi etter hvert Halden mer og mer inn i kampen. Vi ble hengende etter, og slet spesielt med Victor Skillhammer som scoret hele 8 mål i første omgang. Patrick Bols leverte mange gode redninger, og forsvarsspillet var stort sett ganske bra. Framover slet vi derimot med å finne rytme og timing, og ble til tider altfor stillestående. Det hjalp ikke på at Josip Pazin tråkket over, og måtte gå av banen midtveis i 1. omgang. Det samme gjelder Dadi Laxdal Gautason, som hadde overtråkk tidligere denne uka, og ikke kunne delta på kampen. Det åpnet muligheter for andre spillere på laget, men vi fikk aldri i gang skikkelig tempo i angrepsspillet. Til pause var stillingen 13-10 til Halden.

Vi bommer et par muligheter tidlig i andre omgang, og det blir tungt når Halden går opp i 15-10 fem minutter ut i omgangen. Vi prøver å kjempe oss inn i kampen igjen, har en viss kontakt på 16-13 når Halden får en utvisning. Men vi klarer ikke å utnytte at vi er en spiller mer, og vi må se Halden dra fra igjen. På et tidspunkt er vi bak med hele 7 mål, men en god sluttspurt sørger for at kampen til slutt ender med 30-26.

Nå må vi snarest mulig nullstille for allerede på onsdag er det en tøff NM kamp mot Sandnes i Husebyhallen kl. 18.30. Vi har planer om å hevde oss i NM, og da må vi mobilisere både på og utenfor banen, hvis vi skal komme oss til kvartfinalen.