Knepent tap i runde 1 – Kolstad
Kolstad - Bækkelaget

Knepent tap i runde 1

Kolstad gjorde en fantastisk kamp i Terningen Arena, men hadde ikke marginene med seg på slutten!

Det startet ganske oppskriftsmessig for Elverum i Terningen Arena. Hjemmelaget fikk noen tidlige mål, og ledet 5-2 innledningsvis. Men Kolstad våknet til liv etter hvert, og spilte seg mer og mer inn i kampen i løpet av omgangen. Vi fikk satt et solid forsvarsspill, og fikk kjørt en del kontra. Utover i omgangen var det Kolstad som overtok føringen i kampen, og vi spiller meget bra både framover og bakover. Det hele toppes med at Kim Andre Rinnan setter inn en flyver halvminuttet før pause. Men Elverum rekker å få seg et direkte frikast, som de klarer å få lurt gjennom forsvarsmuren til Kolstad, og da er stillingen hele 15-11 til Kolstad til pause.

I andre omgang så holder Kolstad fortsatt opp koken, og er foran med fire mål ti minutter ut i omgangen. Men en fatal utvisningsperiode, gjør at Elverum får score 3 kjappe mål, og da er det plutselig kamp igjen. Mot slutten ser det ut til at vi skal dra i fra nok engang. Når det er tre minutter igjen av kampen leder vi 26-24, men de siste tre minuttene ble helsvarte for Kolstad sin del. Vi taper 3-0 i denne perioden, og da er det Elverum som kan juble for seier 27-26.

Alt i alt en meget solid kamp av Kolstad, men dessverre måtte vi gi tapt denne gangen. Heldigvis er det muligheter for revansje allerede førstkommende lørdag kl. 17.00 i Trondheim Spektrum. Da trenger vi stinn brakke og topp stemning hvis vi skal vinne mot Norges beste lag. Billetter får du kjøpt hos Ticketmaster. Merk at alle barn under 16 år slipper inn gratis, i og med at dette er FAMILIEKAMPEN som sponses av DNB!