Kolstad Håndball gratulerer det norske Herrelandslaget!

Herrelandslagets historiske sølvmedalje er en utrolig prestasjon som motiverer alle oss som lever og ånder for herrehåndball.

Skrevet av jostein

Det har vært en ren nytelse å følge det norske herrelandslaget i håndball de siste par ukene. Til tross for manglende rutine i nesten alle ledd, så har de overbevist en hel håndballverden gang på gang både i EM i Polen og nå i VM i Frankrike. I sentrum av begivenhetene er trønderen Sander Sagosen (bildet), som for kun 3 år siden spilte for Kolstad i 1. divisjon. Det har vært fantastisk å følge hans reise på vei til å bli en av de aller beste håndballspillerne i verden, og det er jo helt unikt at han i en alder av 21 år allerede har rukket å komme på allstar laget i to mesterskap på rad. Må samtidig hylle trønderen Christian Berge, som har ledet troppene på en utmerket måte. Begge disse karene viser at det er mulig å komme fra lille Trondheim og dominere ute i den store håndballverdenen. Vi tar av oss hattene for disse to og alle de nye nasjonalheltene på det norske herrelandslaget og gleder oss til å følge fortsettelsen!

 

Våre egne gutter har hatt en solid oppkjøringsperiode til del 2 av denne sesongen, og er klare for første seriekamp mot Bodø allerede førstkommende søndag kl. 18.00 i Trondheim Spektrum. Bodø HK ledes for øvrig av Børge Lund som var med i trenerteamet med Christian Berge i VM, og han fortjener selvfølgelig sin del av æren for suksessen. Ta med alt av venner og familie og kom i hallen på søndag for å oppleve verdens beste idrett live!