Fortsatt best i byen Men Strindheim ga seg ikke uten kamp

Skrevet av jostein

Kolstad møtte lørdag et heltent Strindheim lag, som var godt forberedt mot våres gutter. Forrige kamp mot Strindheim ble enveiskjøring, der Kolstad til slutt vant 43-23. Denne gangen skulle det bli et helt annet kampforløp.

Kolstad åpnet solid, og ledet oppskriftsmessig 3-0 innledningsvis. Men en utvisning til Kolstad slapp gutta fra Strindheim inn i kampen, og de blå-gule kom helt opp i ryggen på Kolstad. Bortelaget, som i dette tilfellet var Kolstad, rykket ifra igjen med noen mål men klarte ikke å riste av seg hjemmelaget. Kolstad spiller seg stort til gode muligheter, men sliter med å sette ballen bak målvakta til Strindheim, Adrian Tudor. Bakover står vi stort sett solid, og kan gå til pause på stillingen 9-12.

 

Etter pause dro Kolstad ifra med noen mål igjen, og var på 5-6 mål foran en periode. Men igjen begynner vi å brenne sjanser framover mot nevnte Tudor, og 10 minutter før slutt er Strindheim helt opp i ryggen på Kolstad. Flere ganger har hjemmelaget muligheten til å utligne, men Lars Eggen Rismark står solid bakerst for Kolstad, og sørger for at guttene våre kan dra i land seieren. På slutten pynter vi litt på resultatet, og vinner til slutt med komfortable 25-19.

 

Nå er Herulf neste utfordring, og den kampen kommer allerede nå på søndag kl. 18.00 i Husebyhallen.