Skrevet av jostein

Kolstad Håndball ble opprettet i 1972, samtidig med resten av Kolstad Idrettslag. Vi har etter hvert utviklet oss til å bli et allianseidrettslag, som står separat økonomisk. Vi prøver likevel å ha et tett samarbeid med Kolstad Fotball, slik at vi kan sørge for å gi barna at et helhetlig idrettstilbud gjennom hele året.

Håndballavdelingen har hatt mest aktivitet på jentesiden, men etter at klubben fikk startet opp en seniorsatsing på herresiden våren 2005 så har det kommet til flere og flere guttespillere også. Herrelaget vårt spiller for første gang i høyeste divisjon fra høsten 2015. Etter en sesong som dem har kun tapt 3 kamper. Samtidig er det viktig at våre talentfulle seniorspillere skal være gode forbilder for barna som spiller håndball. Derfor jobber vi med hvordan vi framstår innad og utad.

Kolstad Håndball har sterkt fokus på våre verdier som er Samhold – Ambisjoner – Fair Play – Engasjement. Vi jobber under mottoet «Handball for Alle», og hos oss er alle velkomne uavhengig av hudfarge, kultur og religion. Vi har mange aktiviteter og arrangement som skal gjenspeile våre verdier.

Kolstad Håndball ble for øvrig kåret til Årets klubb av Norges Håndballforbund Region Midt-Norge i 2012!